Pages

27 Aralık 2012 Perşembe

Yılbaşında ne giysem?

23 yıldır, çocukluğumda hafızama itina ile kazınmış "yeni yıla nasıl girersen o yıl öyle geçer" düşüncesi ile hep yeni yıla girdim, bu yılda yılbaşına öyle hazırlanıyorum. Haliyle bu düşünce, sadece bir akşam için de olsa, kıyafetime, saçıma, makyajıma her zamankinden farklı olarak daha çok özenmeme neden oluyor.

 Peki yılbaşı akşamında ne giymeli?

Sezonun öne çıkan trendlerine bakınca ilk sırada deri detaylarının hakim olduğu elbiseler, spike modasının istila ettiği tshirt ya da pantolonların olduğunu görüyoruz. Bununla beraber feminenliğin ön plana çıktığı ya da son derece salaş kombinler oluşturmanızı sağlayacak parçalar da göz dolduruyor.

Yılbaşı akşamında kumaşın deriyle buluştuğu, sizi oldukça feminen gösterecek bir elbise giyebileceğiniz gibi deri skinny pantolon/etek/şort giyebilirsiniz.
Son zamanlarda mağazalarda fazlasıyla gördüğümüz zımba baskılı tshirt, gömlek ya da bluzlarla bu parçaları bir araya getirebilirsiniz. Elbette daha rahat ve düz parçalar giyerek sadece saçınız ya da makyajınızla da fazlasıyla iddialı olabilirsiniz.

Durmadan "deri" giyin diyen, çevremdekileri deri pantolon ya da etek içinde görmek isteyen biri gibi durabilirim. Sanırım bunun nedeni ortaya çıkan görüntünün son derece başarılı olması. Hem kim biraz seksi biraz iddialı bir tarza sahip olmayı istemez ki?
Renk olarak yılbaşının simgesi kırmızı yerine bordo, siyah ya da pastel tonları tercih etmenizi öneririm.







Şıklığın tamamlayıcı parçası ayakkabıları da unutmamak gerek. İnce yüksek topuklu bir ayakkabı giyebileceğiniz gibi, sade - kıyafetlerinizle bir araya geldiğinde son derece tarz görünecek bir bot ya da düz bir ayakkabı da tercih edebilirsiniz. Bu tarz ayakkabıları Zara ya da Stradivarius gibi kolayca ulaşabileceğiniz mağazalardan da alabilirsiniz.






Yılbaşı akşamında bir organizasyona katılacaksanız, partiye ya da mekana gidecekseniz kıyafetinizin üzerine trenchcoat veya sade bir kaban alabilirsiniz.

2013'te gönlünüzden geçen her şeyin olması dileğiyle. Mutlu yıllar!


p.s. Kırmızı iç çamaşırınızı giymeyi unutmayın. :p





0 yorum:

Yorum Gönder